U bevindt zich hier: Home nieuwsberichten
volgende >>
<< vorige Pagina

Erfgoed Manifest        Verklaring (Perspublicatie erfgoed)
Bericht uit het Klökske van deze week
Boekenmarkt
Heemkunde Vereniging Sevenum houdt op zaterdag 10 en zaterdag 17 november van 9.30 tot 12.30 uur een boekenverkoop in de hal bij Jan Linders.
Wij verkopen dan de boeken over Sevenum die nog voorradig zijn, en vooral voor deelnemers aan Zaerum Kwist een aanrader om hier eens tussen te komen snuffelen.
De meeste boeken kosten 5 euro.

Uitnodiging lezing  van Annie Schreuder.
Annie Schreuders-Derks trekt sinds jaar en dag door de hele provincie om haar verhalen over heiligen, tradities, feestdagen, gebruiken, eetgewoonten, aangevuld met gebeden, gedichten, liedteksten en verhalen over spannende en bijzondere gebeurtenissen te vertellen. Met de Stichting Nostalu wist zij zoveel objecten te verzamelen dat er een museum mee gevuld is: het Museum van de vrouw in Echt.
Maar de verhalen en parate kennis zijn veelomvattender. Haar vele lezingen brachten haar ertoe deze op papier te zetten en hiervan is het boek “De hele santenkraam” slechts een uittreksel.

Datum: 6 november.
Locatie lezing: “De Wingerd”.
Aanvang van de lezing is 19.30 uur.
Voor leden is de lezing gratis.
Ook niet leden zijn van harte welkom.
Aan hen vragen we een kleine bijdrage van € 2,50.
Wij hopen op een grote opkomst.
De activiteitenwerkgroep van de
Heemkunde vereniging Sevenum.

Praotaovend
De volgende praotaovend is op maandag 5 november om 19.30 uur in de Spinde