U bevindt zich hier: Home nieuwsberichten
volgende >>
<< vorige Pagina

Aan de leden van HVS,

Afgelopen donderdagavond heeft de aftrap plaats gevonden voor het werven van vrijwilligers voor het OLS 2019!
Als Heemkundevereniging willen wij dit bijzondere evenement graag ondersteunen.
Tijdens het OLS, maar ook in de aanloop hiernaartoe, kan er met verschillende werkzaamheden geholpen worden. ( o.a. parkeren, catering, horeca)
Dit kan op verschillende dagen en tijdstippen.
Als u zin en tijd hebt om ook als vrijwilligers bij het OLS te helpen, dan kunt u zich  rechtstreeks opgeven bij de OLS organisatie, dit kan via deze link:

Bij uw opgave dient u aan te geven naar welke vereniging de vergoeding gaat.  Bij een batig saldo wordt er een vergoeding uitgekeerd aan de verenigingen. U kiest dan voor Heemkunde Vereniging Sevenum. (Eventueel kunt u meerdere verenigingen aangeven.) Indien u moeite hebt met het invullen van dit formulier kunt u contact met ons opnemen, dan kunnen we hierbij ondersteuning bieden.

Motiveer vrienden, kennissen, familie en bekenden!
Men hoeft namelijk geen lid te zijn van onze vereniging om ons te ondersteunen. Vraag uw vrienden, kennissen, familie en bekenden om ook een steentje bij te dragen aan het OLS en daarmee aan HVS. Des te meer uren wij als vereniging samen vrijwilligen, des te meer er aan ons wordt uitgekeerd. Het staat u vrij deze informatie te delen met vrienden en bekenden.
Weej zeen os in ZaerUM!
Alvast bedankt!

Erfgoed Manifest        Verklaring (Perspublicatie erfgoed)
Bericht uit het Klökske van deze week