U bevindt zich hier: Home  Werkgroepen Wesitebeheer
volgende >>
<< vorige Pagina
WYSIWYG Web Builder
Leden van de werkgroep zijn:

Birgitte Beeren-Verstegen

Pim van den Bercken
Jan Linskens

Wij zijn hard bezig om van deze site iets leuks en attractiefs te maken. Ons doel is tevens om informatief te zijn en op den  duur veel zaken via de site te laten verlopen. Wij streven er hard naar om de site zo actueel mogelijk te houden.  We worstelen nog met wat er zoal op een dergelijke site te zien moet zijn en hoe ruim wij de info moeten doortrekken. In onze moderne tijd waarin enorm veel info digitaal aangeleverd wordt en gaat worden, vinden wij het noodzakelijk, dat ook de Heemkunde Vereniging Sevenum hierin niet kan achterblijven. De mogelijkheden zijn eindeloos en wie weet  waar de toekomst ons heen stuurt. Wij begrijpen, dat het niet voor iedereen even makkelijk zal zijn om via de site info te verzamelen en daarom zal de overgang ook een passende tijd vergen.
U zult in de toekomst geregeld aanpassingen van de site kunnen waarnemen.

Wilt u contact opnemen met de sitebeheerder, dan kan dat via de contact pagina

Website beheer